Salát z okurek s rajčaty, jablky a brambory

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
481 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
36 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
6 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Brambory ve slupce uvaříme doměkka, slijeme, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Vejce uvaříme natvrdo, necháme vychladnout a oloupeme. Okurku nakrájíme na plátky, rajčata a oloupaná a vyjadřincovaná jablka nakrájíme na kostky. Cibuli nakrájíme najemno, petrželovou nať nasekáme nadrobno. Do majonézy vmícháme sůl, pepř, papriku, citronovou šťávu, cibuli, petrželovou nať a hořčici.
  • 2
    Do mísy vložíme brambory, okurku s rajčaty a jablky, vmícháme majonézu a poklademe čtvrtkami vajíček.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.