Jednoduchý recept

Ryba na špenátovém lůžku

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4452

Ingredience

1 ks Cibule
1 kávová lžička Koření na ryby
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Muškátový oříšek
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
300 g Pangasius - filety
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
2 l Voda pitná
3 stroužek Česnek
400 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 358 kcal
Kilojoule 1 496kJ
6% Sacharidy 21 g
25% Tuky 19 g
32% Sodík 645 mg
64% Bílkoviny 36 g

Ryba na špenátovém lůžku postup přípravy receptu:

1

Rozmrazíme a osušíme filety.

2

Oddělíme špenátové listy od řapíků a propereme pod vodou. Pokrájíme listy na malé kousky. Ve větším hrnci s osolenou vodou povaříme 4 minuty špenát a slijeme vodu.

3

Rozpustíme máslo, na kterém zpěníme cibuli, přidáme špenát a za stálého míchání 4 minuty podusíme.

4

Osolíme, opepříme, přidáme česnek a strouhaný muškátový oříšek.

5

V mouce obalíme filety s 1 lžící kořením na ryby a na oleji zprudka opečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept