Papriky plněné lilkem

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
136 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
8 g
Cukr
8 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Papriky vložíme na plech vyložený pečicím papírem, v předehřáté troubě zprudka opečeme, poté vyjmeme a přelijeme studenou vodou. Papriky oloupeme, zbavíme semen. Lilky upečeme do měkka, oloupeme, vykrojíme semena, v misce rozetřeme s prolisovaným česnekem, solí, přimícháme olej, ocet a citronovou šťávu. Petrželovou nať jemně posekáme, rajčata nakrájíme na plátky.
  • 2
    Papriky naplníme lilkovou hmotou a klademe na servírovací mísu, obložíme rajčaty, posypeme petrželovou natí.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.