Jednoduchý recept

Holoubata dušená na brandy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 44597

Ingredience

2 polévková lžíce Brandy
1 ks Cibule
2 ks Holoubata
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
2 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 kávová lžička Sůl
1 dl Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 744 kcal
Kilojoule 3 112kJ
2% Sacharidy 6 g
65% Tuky 48 g
54% Sodík 1 g
96% Bílkoviny 54 g

Holoubata dušená na brandy postup přípravy receptu:

1

Holoubata omyjeme, osušíme, rozpůlíme, potřeme je solí a pepřem.

2

Rozpustíme v hrnci máslo, orestujeme holoubata a přelijeme brandy. Přidáme polovinu vývaru, povaříme 30 minut, před dovařením přisypeme k holoubatům nakrájenou cibuli s nasekanou petrželkou. Osmahneme a dolijeme zbytek vývaru.

3

Dušená holoubata přeneseme na servírovací tác a uchováme v teple.

4

Výpek z kastrolu použijeme jako omáčku, maso jí přelijeme.

5

Podáváme horké.

Poznámka

Doporučujeme podávat s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept