Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4462

Ingredience

250 g Brambory
750 g Fazole bílé
1 ks Klobása Dunajská
1 kávová lžička Kmín celý
1 polévková lžíce Majoránka
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
100 ml Olej stolní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
3 kávová lžička Sůl
1 ks Vejce slepičí
1 l Voda pitná
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 834 kcal
Kilojoule 3 490kJ
28% Sacharidy 100 g
41% Tuky 31 g
26% Sodík 522 mg
76% Bílkoviny 43 g

Fazoláky postup přípravy receptu:

1

Přes noc namočíme fazole a druhý den je v té samé vodě uvaříme. Uvaříme oloupané brambory a přidáme je do hrnce s fazolemi, rozmixujeme do hladka, přidáme nakrájenou klobásu, vejce, mouku a česnek. Osolíme, okořeníme a promícháme.

2

Na rozpáleném oleji smažíme placky.

3

Vysušíme je ubrouskem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept