Jednoduchý recept

Šmakoun kořeněný s hořčicí

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44671

Ingredience

20 g Hořčice
3 g Kari koření
3 g Koření grilovací
10 ml Ocet vinný
40 g Okurka salátová
5 g Olej olivový
3 g Paprika mletá sladká
4 g Sůl
2 dl Voda pitná
100 g Šmakoun

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 142 kcal
Kilojoule 594kJ
2% Sacharidy 8 g
9% Tuky 6 g
80% Sodík 2 g
26% Bílkoviny 14 g

Šmakoun kořeněný s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Plátek šmakouna rozřízneme podélně na dva slabší plátečky, osolíme, posypeme grilovacím kořením, mletou paprikou, kari kořením, vložíme na pánev s rozpáleným olejem, trochu orestujeme, přidáme hořčici, podlijeme vodou a krátce podusíme.

2

Upravíme na talířek, obložíme salátovou okurkou nakrájenou na plátky a pokapeme pár kapkami octa.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept