Jednoduchý recept

Hovězí maso na pivě

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Hovězí maso na pivě 5 1
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4468

Ingredience

250 g Cibule
2 ks Feferony
500 g Hovězí kližka
300 g Kečup
3 polévková lžíce Olej stolní
1 polévková lžíce Omáčka sójová
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
500 ml Pivo světlé 10% 3,9% obj.
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 576kJ
9% Sacharidy 32 g
18% Tuky 13 g
3% Sodík 62 mg
53% Bílkoviny 30 g

Hovězí maso na pivě postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na kostky maso, na oleji orestujeme, přidáme nakrájenou cibuli a rozdrcený česnek. Osmahneme, zalijeme 0.25l piva, přidáme půl lahve kečupu, feferonky, mletou papriku, sójovou omáčku a osolíme a opepříme. Dusíme do změkknutí masa.

2

Vyjmeme feferonky, přidáme zbytek kečupu a podle hustoty dolijeme pivem.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept