Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 140 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 120 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4476

Ingredience

2 ks Cibule
2 polévková lžíce Hořčice
2 polévková lžíce Kečup
1 kg Králičí maso
150 ml Olej stolní
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 ks Paprika zelená
1 ks Paprikové lusky čerstvé
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
2 kávová lžička Sůl
40 ml Voda pitná
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 682 kcal
Kilojoule 2 855kJ
3% Sacharidy 10 g
68% Tuky 51 g
28% Sodík 562 mg
78% Bílkoviny 44 g

Labužnický králík postup přípravy receptu:

1

Rozporcujeme králíka a zalijeme nálevem, do kterého vmícháme nakrájenou papriku, cibuli a česnek. Přes noc necháme v chladu odležet.

2

Pečeme při 180 stupních 90 minut a přitom obracíme.

3

Poté poklademe králíka plátky slaniny a půl hodiny zapečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept