Vepřové uzené koleno vařené - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřové uzené koleno vařené
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 448 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2100 g | Vepřové koleno uzené |
5 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
32% Kalorie 630 kcal
Kilojoule 2 636kJ
0% Sacharidy 0 g
67% Tuky 50 g
13% Sodík 262 mg
63% Bílkoviny 36 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 115,5mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřové koleno uzené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Vepřové uzené koleno vařené postup přípravy receptu:
1 | Vepřová kolena očistíme, opláchneme a vložíme do vařící vody. Pod poklicí zvolna vaříme doměkka. |
2 | Potom kolena vyjmeme a vykostíme. |
3 | Při podávání je krájíme přes vlákno. |