Jednoduchý recept

Zapečená treska v sýru

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4481

Ingredience

1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Filé z aljašské tresky
1 polévková lžíce Koření na ryby
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
100 g Slanina vepřová
150 g Sýr Eidam cihla 40%
1 špetka Sůl
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 365 kcal
Kilojoule 1 526kJ
1% Sacharidy 4 g
33% Tuky 24 g
14% Sodík 271 mg
51% Bílkoviny 29 g

Zapečená treska v sýru postup přípravy receptu:

1

Plech vymažeme máslem, poklademe nakrájenou cibulí a slaninou.

2

Položíme kousky ryby pokapané citronem a obalené v hladké mouce. Posypeme kořením na ryby, mletou paprikou, solí a pepřem, poklademe máslem a podlijeme vínem.

3

Před dopečením posypeme strouhaným sýrem a dopečeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept