Karotka s jablky a žervé

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
183 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
8 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
5 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Karotku očistíme a nastrouháme nahrubo, jablka oloupeme, vykrojíme jádřince, jablka nastrouháme, smícháme s karotkou a zakapeme citronovou šťávou. Česnek rozdrtíme. Zálivku připravíme rozšleháním žervé s mlékem a solí.
  • 2
    Ke karotce s jablky přimícháme česnek a pod fólií necháme vychladit. Poté do salátu vmícháme zálivku a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.