Fazolové lusky s křepelčími vajíčky, šunkou a Parmezánem

14 min.
Itálie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
310 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mladé fazolové lusky spaříme vařící vodou, prosciutto nakrájíme na tenké proužky a nahrubo nastrouháme sýr Parmezán. Do kastrolku se studenou vodou vložíme křepelčí vajíčka, uvedeme do varu a vaříme 3 minuty. Vařená vajíčka zchladíme ve studené vodě, oloupeme, přepůlíme.
  • 2
    Extra panenský olivový olej smícháme s bílým vinným octem a vyšleháme na dresink.
  • 3
    Na misce smícháme fazolové lusky se šunkou, osolíme, opepříme a rozdělíme na servírovací talíře. Ke každé porci přidáme 3 půlky vajíček, servírujeme posypané strouhaným Parmezánem a přelité dresinkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.