Pangasius zapečený se zeleninou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 40 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pangasius zapečený se zeleninou
Celkový čas: | 40 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 44864 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
4 g | Bazalka |
2 stroužek | Česnek |
3 g | Kmín drcený |
10 g | Olej olivový |
240 g | Pangasius - filety |
5 g | Paprika mletá sladká |
4 g | Pažitka |
2 g | Pepř černý mletý |
6 g | Sůl |
2 dl | Voda pitná |
250 g | Zeleninová směs francouzská - mražená |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 11g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 130,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,2mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 5,0mg |
Vitamín E | 0,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Bazalka, Česnek, Kmín drcený, Paprika mletá sladká, Pažitka, Sůl, Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olej olivový, Pangasius - filety, Pepř černý mletý, Zeleninová směs francouzská - mražená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Pangasius zapečený se zeleninou postup přípravy receptu:
1 | Porce pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Pekáček vymastíme olejem, vložíme do něj porce ryby, zasypeme lehce rozmraženou zeleninovou směsí, okořeníme kmínem, mletou paprikou, pažitkou, bazalkou, vložíme do vyhřáté trouby a zapékáme přibližně půl hodiny. Podle potřeby podléváme vodou. |
2 | Filety rozdělíme na talíře a doplníme zeleninou z pekáčku. |
Poznámka
Servírujeme teplé.