Pangasius zapečený se špenátem - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 45 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Pangasius zapečený se špenátem
Celkový čas: | 45 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 15 minut |
Doba vaření: | 30 minut |
Autor: | Kolmanova |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (32%) |
ID receptu: | 44871 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
2 stroužek | Česnek |
7 g | Flora light |
240 g | Pangasius - filety |
3 g | Pepř černý mletý |
140 g | Špenátový protlak mražený |
6 g | Sůl |
50 g | Šunka drůbeží |
50 g | Sýr Eidam cihla 30% |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 8g |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 250,6mg |
Vláknina | 6g |
Vitamín A | 8g |
Vitamín B6 | 0,5mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 3,1mg |
Vitamín E | 3,2mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,7mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Česnek, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Pangasius - filety, Pepř černý mletý, Špenátový protlak mražený, Šunka drůbeží, Sýr Eidam cihla 30% mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Suroviny Flora light nemají zadané kompletní nutriční hodnoty. Výpočty nutriční tabulky nemusí souhlasit se skutečností.
Pangasius zapečený se špenátem postup přípravy receptu:
1 | Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit. |
2 | Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme. |
Poznámka
Servírujeme teplé.