Jednoduchý recept

Pangasius zapečený se špenátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 44871

Ingredience

7 g Flora light
240 g Pangasius - filety
3 g Pepř černý mletý
50 g Sýr Eidam cihla 30%
6 g Sůl
2 stroužek Česnek
140 g Špenátový protlak mražený
50 g Šunka drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 948kJ
2% Sacharidy 9 g
7% Tuky 5 g
62% Sodík 1 g
70% Bílkoviny 39 g

Pangasius zapečený se špenátem postup přípravy receptu:

1

Filety z pangasia osolíme, opepříme, potřeme prolisovaným česnekem. Sýr nastrouháme, drůbeží šunku nakrájíme na nudličky, špenát necháme trochu rozmrazit.

2

Pekáček vymažeme Florou, vložíme do něj porce ryby, posypeme sýrem, šunkou, navrch dáme špenát. Zakryjeme a vložíme do vyhřáté trouby. Zapékáme čtvrt hodiny, pekáček odkryjeme a dopečeme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept