Jednoduchý recept

Filety z tresky zapečené s rajčaty

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 44875

Ingredience

5 ml Citronová šťáva
40 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka
3 g Pepř černý mletý
100 g Rajčata
6 g Sůl
240 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 262 kcal
Kilojoule 1 095kJ
1% Sacharidy 4 g
23% Tuky 17 g
63% Sodík 1 g
40% Bílkoviny 23 g

Filety z tresky zapečené s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Filety osolíme, opepříme, pokapeme citronovou šťávou, omytá rajčata nakrájíme na plátky, pažitku posekáme na jemno.

2

Do pekáčku dáme kousek másla, rozehřejeme, vložíme ochucené filety, na ně poklademe plátky rajčat, posypeme pažitkou, dáme do trouby a zprudka zapečeme.

3

Filety upravíme na talíře a ještě teplé podáváme.

Poznámka

Jako přílohu můžeme použít vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept