Jednoduchý recept

Jáhlové karbanátky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4488

Ingredience

1 hrst Bylinky čerstvé - svazek
2 ks Cibule
500 g Jáhly - loupané proso
1 špetka Kmín celý
3 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
150 ml Olej rostlinný
1 polévková lžíce Pšeničná krupice
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 911 kcal
Kilojoule 3 811kJ
29% Sacharidy 106 g
62% Tuky 46 g
3% Sodík 68 mg
28% Bílkoviny 16 g

Jáhlové karbanátky postup přípravy receptu:

1

Propláchneme jáhly a na mírném ohni vaříme v dvojnásobném množství osolené vody. Hrnec poté zabalíme do utěrky a dvě hodiny necháme dojít.

2

Osmahneme na olivovém oleji cibuli a mrkev do změknutí.

3

Vychladlé jáhly a zchladlou směs promícháme, přidáme kmín, sůl, bylinky a zahustíme krupicí.

4

Tvarujeme karbanátky, které osmahneme v oleji.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept