Jednoduchý recept

Vepřový uzený bůček vařený

  • Česko
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Vepřový uzený bůček vařený 5 1
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (41%)
ID receptu: 449
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Vepřový bok uzený
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 190 kcal
Kilojoule 795kJ
0% Sacharidy 0 g
21% Tuky 16 g
70% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g
Vepřový uzený bůček vařený

Vepřový uzený bůček vařený postup přípravy receptu:

1

Vepřový uzený bůček opláchneme, vložíme do vařící vody a pod poklicí zvolna vaříme doměkka.

2

Uvařený bůček vyjmeme a vykostíme.

Komentáře a hodnocení

 
JanaB
Uživatel uvařil tento recept
Mám ho moc ráda, pochutnala jsem si.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept