Vepřová uzená rolovaná plec vařená - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřová uzená rolovaná plec vařená
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 450 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
750 g | Vepřová uzená plec |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
7% Kalorie 143 kcal
Kilojoule 596kJ
0% Sacharidy 1 g
14% Tuky 11 g
33% Sodík 664 mg
21% Bílkoviny 12 g
Uhlovodany | 750,0mg |
---|---|
Cholesterol | 45,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 0,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřová uzená plec mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Vepřová uzená rolovaná plec vařená postup přípravy receptu:
1 | Vepřovou rolku opláchneme, vložíme do vařící vody a pod poklicí zvolna vaříme doměkka. |
2 | Uvařené maso vyjmeme a krájíme je až při podávání, síťku odstraníme. |