Jednoduchý recept

Hašé z pečeného králíka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4501

Ingredience

1 ks Cibule
50 ml Hovězí vývar základní
2 hrnek Králičí maso
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
81,5 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 396 kcal
Kilojoule 1 656kJ
4% Sacharidy 13 g
23% Tuky 17 g
17% Sodík 334 mg
78% Bílkoviny 44 g

Hašé z pečeného králíka postup přípravy receptu:

1

Jemně pokrájenou cibuli a petržel zpěníme na másle, přidáme strouhanku a lehce osmahneme.

2

Přilijeme trochu vývaru, mleté maso, koření a dusíme až je směs vláčná. Přimícháme prošlehaná vejce a necháme zhoustnout.

3

Použijeme k naplnění zeleniny nebo pečiva.

Poznámka

Použijeme zbylé pečené králičí maso.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept