Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 105 minut
Doba přípravy: 45 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 45014

Ingredience

800 g Bageta
100 g Koření grilovací
40 ml Olej olivový
1 kg Vepřová plec
Na salát
1 ks Cibule
5 g Cukr krupice
175 g Mrkev kořen
30 ml Ocet vinný
6 g Sůl
250 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 674 kcal
Kilojoule 2 822kJ
17% Sacharidy 63 g
110% Tuky 82 g
59% Sodík 1 g
59% Bílkoviny 33 g

Grilované sendviče postup přípravy receptu:

1

Smícháme dva šáčky grilovacího koření s olejem, maso naporcujeme na 8 dílů, bohatě potřeme marinovací směsí. Vložíme do keramické mísy a necháme v chladnu marinovat několik hodin.

2

Naložené maso rozložíme na gril a pozvolna opékáme za stálého otáčení 45 minut. Hotové maso zabalíme do alobalu, necháme dojít. Zatímco se maso griluje, připravíme salát. Do mísy nakrouháme zelí, přidáme nakrájenou cibuli a mrkev. Promícháme s cukrem, octem a solí, necháme 30 minut uležet.

3

Hotové maso nakrájíme na plátky a podáváme v chlebové bagetě s porcí salátu.

Poznámka

Maso se musí na večerní grilování marinovat nejlépe už od rána.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept