Jednoduchý recept

Kuřecí sendvič se salsou rossa

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45033

Ingredience

300 g Kuřecí prsa
20 ml Olej olivový
3 g Pepř černý mletý
50 g Roketa
6 g Sůl
4 ks Žemle tuková
Na salsu
1 ks Kapie
20 ml Ocet vinný červený
30 ml Olej olivový
2 g Pepř cayenský
100 g Rajčata
4 g Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 363 kcal
Kilojoule 1 521kJ
9% Sacharidy 33 g
22% Tuky 16 g
53% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Kuřecí sendvič se salsou rossa postup přípravy receptu:

1

Kuřecí řízky rozkrojíme podélně, abychom získali slabé plátky. Potřeme olejem, osolíme, opepříme a necháme chvíli uležet. Zatím rozpůlíme kapii, zbavíme jader a opečeme na grilu (2 minuty z každé strany). Na pánvi rozpálíme olej, osmahneme prolisovaný česnek, přidáme rajčata, cayenský pepř, opečenou kapii, vše 5 minut povaříme. Maso rozložíme na gril a opečeme 3 minuty z každé strany. Uvařené ingredience na salsu osolíme, přidáme ocet a rozmixujeme vše do hladka. Rozkrojené žemle potřeme salsou, vložíme plátky masa a znovu potřeme salsou, ozdobíme listy rokety.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept