Jednoduchý recept

Kuřecí játra na bazalce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45035

Ingredience

10 g Bazalka
200 g Játra kuřecí
10 g Máslo čerstvé
30 ml Omáčka sójová
2 g Pepř černý mletý
3 g Podravka
5 g Sůl
2 dl Voda pitná
250 g Zeleninová směs francouzská - mražená

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 201 kcal
Kilojoule 841kJ
2% Sacharidy 7 g
13% Tuky 10 g
52% Sodík 1 g
37% Bílkoviny 21 g

Kuřecí játra na bazalce postup přípravy receptu:

1

V pánvi rozehřejeme máslo, přidáme játra, orestujeme. Přisypeme bazalku, podlijeme troškou vody a játra zvolna dusíme přibližně 5 minut. Nakonec podle chuti osolíme a opepříme.

2

Zároveň na vedlejším hořáku do kastrůlku nasypeme mraženou zeleninu, podlijeme troškou vody, ochutíme Podravkou, zakápneme sojovou omáčkou a dusíme doměkka.

3

Játra na bazalce rozdělíme na talíře a doplníme dušenou zeleninou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept