Jednoduchý recept

Třešňová polévka s jogurtem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 45069

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
2 ks Hřebíček
300 g Jogurt bílý
1 ks Máta
1 ks Pomerančová kůra
450 g Třešně
750 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 271kJ
3% Sacharidy 12 g
2% Tuky 1 g
1% Sodík 26 mg
3% Bílkoviny 2 g

Třešňová polévka s jogurtem postup přípravy receptu:

1

Do hrnce s vodou vsypeme omyté, vypeckované třešně, cukr, kousek pomerančové kůry a hřebíčky. Zamícháme, přivedeme k varu a těsně pod bodem varu povaříme asi 10 minut, dokud třešně nezměknou.

2

Potom vyjmeme hřebíčky a třešně rozmačkáme. Necháme vychladnout.

3

Nakonec vmícháme jogurt, polévku promícháme a ozdobíme čerstvou mátou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept