Jednoduchý recept

Jehněčí na žampionech

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45089

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 163kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 17 g
49% Sodík 977 mg
26% Bílkoviny 15 g

Jehněčí na žampionech postup přípravy receptu:

1

Libové jehněčí maso nakrájíme na kostky, cibuli pokrájíme nadrobno, žampiony na plátky. V pánvi rozpálíme olej, přisypeme cibuli, osmahneme, přidáme maso, orestujeme, přidáme žampiony, podlijeme vodou, osolíme, opepříme a dusíme do měkka. Před koncem vaření ovoníme majoránkou a dodusíme.

2

Pokrm rozdělíme na talíře a podáváme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept