Vepřová uzená kýta (vařená) - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 70 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Vepřová uzená kýta (vařená)
Celkový čas: | 70 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 60 minut |
Autor: | mikes |
---|---|
Hodnost: | Šéfkuchař (31%) |
ID receptu: | 451 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
750 g | Vepřová kýta uzená |
1 l | Voda pitná |
Nutriční hodnoty jedné porce
5% Kalorie 98 kcal
Kilojoule 411kJ
0% Sacharidy 0 g
8% Tuky 6 g
30% Sodík 604 mg
18% Bílkoviny 10 g
Uhlovodany | 0,0mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,0mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,0mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Voda pitná mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Vepřová kýta uzená mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
.jpg?ver=11)
Vepřová uzená kýta (vařená) postup přípravy receptu:
1 | Vepřovou uzenou kýtu opláchneme, vložíme do vařící vody a pod poklicí vaříme doměkka. |