Pstruh plněný houbami

45 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
544 kcal
Bílkoviny
51 g
Tuky
16 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
393 mg
Cukr
926 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné, vykuchané a omyté pstruhy osolíme a pokapeme citronovou šťávou.
  • 2
    Veku nakrájíme na kostičky, zakapeme vínem a smícháme s nasekanými kapary, nasekanou petrželkou, houbami podušenými na šalotce a vejcem. Směs osolíme, opepříme a dobře promícháme.
  • 3
    Připravenou nádivkou naplníme pstruhy. Ryby obalíme v hladké mouce smíchané s kmínem, opečeme na pánvi a dopékáme chvíli ve středně vyhřáté troubě.
  • 4
    Můžeme podávat s holandskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.