Jednoduchý recept

Petrželové máslo

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 5 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 45126

Ingredience

120 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
0,1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 177 kcal
Kilojoule 739kJ
0% Sacharidy 0 g
26% Tuky 20 g
1% Sodík 20 mg
0% Bílkoviny 0 g

Petrželové máslo postup přípravy receptu:

1

Petrželovou nať nasekáme na jemno, změklé máslo utřeme se solí.

2

Do másla vmícháme petrželovou nať, zakápneme citronovou šťávou. Na fólii vytvarujeme váleček, zabalíme a necháme v lednici vychladit.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept