Jednoduchý recept

Jáhly se zelím

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 4515

Ingredience

250 g Jáhly - loupané proso
0,5 l Mléko polotučné
300 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
200 ml Voda pitná
350 g Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

59% Kalorie 1,162 kcal
Kilojoule 4 860kJ
21% Sacharidy 76 g
119% Tuky 90 g
5% Sodík 105 mg
30% Bílkoviny 17 g

Jáhly se zelím postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme na nudličky hlávkové zelí, osolíme a na másle podusíme. Podlijeme mírně vodou a dusíme doměkka.

2

V osoleném mléce uvaříme jáhly, měkké smícháme se zelím a dáme na chvíli zapéct do trouby.

3

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept