Recept

Celerová polévka s chřestem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45151

Ingredience

500 g Celer řapíkatý
50 g Chřest zelený
1 ks Cibule
100 ml Citronová šťáva
2 ks Hrušky
100 g Klobása Chorizo
50 ml Olej olivový
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl
900 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 426 kcal
Kilojoule 1 783kJ
9% Sacharidy 34 g
37% Tuky 28 g
64% Sodík 1 g
23% Bílkoviny 13 g

Celerová polévka s chřestem postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci na rozpáleném oleji osmahneme na kousky nakrájený celer, chřest, cibuli a hrušku. Přidáme citronovou šťávu a podusíme na mírném ohni cca 10 minut. Poté přidáme 200 ml vývaru a vaříme dalších 10 minut.

2

Poté, co se nám uvaří do měkka ovoce i zelenina ve vývaru, přelijeme vše do mixéru, přidáme pepř a sůl a rozmixujeme.

3

Nyní vše vrátíme do hrnce, dolijeme zbytek vývaru, přidáme na kousky nakrájenou klobásu, posypeme nakrájenou pažitkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept