Recept

Pivní hovězí cibulačka

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45183

Ingredience

1 ks Bobkový list
500 g Cibule
2 polévková lžíce Cukr moučkový
300 g Hovězí maso přední
700 ml Hovězí vývar základní
80 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 ml Pivo tmavé 10% 3,7% obj.
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 413 kcal
Kilojoule 1 729kJ
6% Sacharidy 23 g
34% Tuky 26 g
26% Sodík 527 mg
38% Bílkoviny 21 g

Pivní hovězí cibulačka postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpálíme olej, osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibulku s cukrem. Cibulka by měla změknout a zkaramelizovat.

2

Mezitím rozpálíme velkou pánev. Na plátky nakrájené maso osolíme, opepříme a dáme opékat na pánev. Postačí 3 až 4 minutky z každé strany, aby maso zůstalo uvnitř šťavnaté.

3

Do hrnce přidáme česnek, bobkový list a pivo. Přivedeme k varu a zalijeme vývarem. Poté opět přivedeme k varu a dochutíme solí a pepřem.

4

Maso nakrájíme na drobné proužky a přidáme do polévky. Na závěr polévku ještě ozdobíme trochou petrželky a můžeme podávat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept