Jednoduchý recept

Hovězí maso dušené s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45199

Ingredience

60 g Cibule
250 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
240 g Hovězí kýta
5 g Masox
10 g Mouka pšeničná hladká T 650
10 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
5 g Sůl
350 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 216kJ
3% Sacharidy 11 g
20% Tuky 15 g
68% Sodík 1 g
48% Bílkoviny 27 g

Hovězí maso dušené s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Hovězí kýtu nakrájíme na menší kousky, cibuli nadrobno.

2

V kastrůlku rozpálíme olej, přisypeme maso, osolíme, opepříme, zprudka orestujeme, přisypeme cibuli, osmahneme, podlijeme 150 ml vody, přihodíme půlku masoxu, provaříme a zvolna dusíme půl hodiny. Maso vyndáme, šťávu necháme vysmahnout na tuk, zasypeme moukou, orestujeme, přidáme scezené fazolky, maso, přilijeme 200 ml vody a dodusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept