Vepřová kapsa plněná šunkou a cibulí

22 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
302 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
20 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Dva plátky vepřové kýty rozřízneme tak, aby v každém vznikla kapsa. Cibuli nakrájíme nadrobno, drůbeží šunku na malé kostičky. Cibuli smícháme se šunkou a kari kořením, vzniklou směsí naplníme kapsy v masu, sepneme párátky, povrch masa osolíme, opepříme, vložíme do pánve s rozehřátým olejem a zvolna orestujeme ze všech stran. Restujeme poměrně pomalu (přibližně 6 minut z každé strany), aby se kapsa propekla i zevnitř.
  • 2
    Porce masa upravíme na talíře a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.