Recept

Polévka ze dvou druhů ryb

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 45222

Ingredience

200 g Brambory
1 špetka Chilli paprička
1 polévková lžíce Fenyklová semínka
200 g Mořský ďas
1 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
150 g Pórek
400 g Rajčata
70 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
150 g Treska mražená
400 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 987kJ
4% Sacharidy 16 g
15% Tuky 11 g
27% Sodík 548 mg
32% Bílkoviny 18 g

Polévka ze dvou druhů ryb postup přípravy receptu:

1

Ve velkém hrnci rozpálíme olej, osmažíme na kousky nakrájený pórek a kousky slaniny. Po třech minutkách přidáme do hrnce vývar, na kousky pokrájené rajče, chilli a fenykl.

2

Polévku přivedeme k varu, přidáme rozkrájené brambory, osolíme a opepříme. Vaříme cca 5 minut, poté do vody vložíme mořského ďasa a tresku. Přivedeme k opět k varu, snížíme teplotu a vaříme cca 8 minut, dokud se nezačnou ryby rozpadat a brambory nebudou měkké. Poté můžeme polévku podávat.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept