Jednoduchý recept

Frankfurtská hovězí pečeně

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4528

Ingredience

1 ks Cibule
800 g Hovězí roštěnka vys. peč.
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
250 g Párky Frankfurtské
60 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 874 kcal
Kilojoule 3 656kJ
1% Sacharidy 5 g
87% Tuky 65 g
16% Sodík 320 mg
119% Bílkoviny 67 g

Frankfurtská hovězí pečeně postup přípravy receptu:

1

Upravené a odleželé maso z roštěnce střídavě prošpikujeme frankfurtskými párky. Osolíme a povrch posypeme sladkou paprikou.

2

Drobně nasekanou cibuli osmažíme dorůžova na rozpálené slanině a másle, maso na ni vložíme, podlijeme a pečeme pod pokličkou doměkka.

3

Upečené maso vyjmeme, šťávu zaprášíme moukou, přecedíme a povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept