Jednoduchý recept

Dušená rýže květáková

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 45348

Ingredience

50 g Květák
3 ml Omáčka sojová světlá
120 g Rýže dlouhozrnná ve varných sáčcích
5 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 71 kcal
Kilojoule 295kJ
4% Sacharidy 16 g
0% Tuky 0 g
52% Sodík 1 g
4% Bílkoviny 2 g

Dušená rýže květáková postup přípravy receptu:

1

Rýži uvaříme podle návodu na obalu. Doba vaření je přibližně 20 minut. Mezitím si připravíme květák. Kousek květáku rozřežeme na malé růžičky, vložíme do vroucí osolené vody a povaříme 3 minuty. Scedíme a necháme okapat. Rýži promícháme s květákem, zakápneme sójovou omáčkou a podle chuti dosolíme.

2

Květákovou rýži použijeme jako teplou přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept