Jednoduchý recept

Špenát dušený s česnekem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45353

Ingredience

50 g Cibule
5 g Olej olivový
2 g Pepř černý mletý
4 g Podravka s bylinkami ochucovadlo
4 g Sůl
2 stroužek Česnek
300 g Špenátový protlak mražený

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 75 kcal
Kilojoule 316kJ
3% Sacharidy 12 g
2% Tuky 2 g
46% Sodík 923 mg
12% Bílkoviny 7 g

Špenát dušený s česnekem postup přípravy receptu:

1

Špenátový protlak necháme částečně rozmrazit, oloupanou cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme.

2

V rendlíku rozehřejeme trošku oleje, přisypeme cibuli, zpěníme, přidáme špenátový protlak, zakryjeme pokličkou a dusíme aspoň 10 minut. Rendlík odkryjeme, přidáme česnek, osolíme, opepříme, ochutíme Podravkou, promícháme a dodusíme. Rendlík už nezakrýváme, aby se tekutina částečně odpařila a špenát nebyl příliš řídký.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept