Jednoduchý recept

Kedlubnové zelí na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 45359

Ingredience

40 g Cibule
5 g Cukr moučkový
300 g Kedlubna
4 ml Ocet vinný
5 g Olej olivový
4 g Sůl
25 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 72 kcal
Kilojoule 301kJ
4% Sacharidy 14 g
0% Tuky 0 g
44% Sodík 877 mg
3% Bílkoviny 2 g

Kedlubnové zelí na víně postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, kedlubny očistíme, oloupeme, omyjeme a nastrouháme nahrubo.

2

V rendlíku rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, orestujeme, přidáme kedlubnu, podlijeme vínem, troškou vody a dusíme, dokud se tekutina úplně neodpaří. Nyní zakápneme octem, ochutíme solí, cukrem, prohřejeme a odstavíme.

3

Podáváme jako teplou přílohu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept