Recept

Karbanátky z fazolí s hrozinkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (84%)
ID receptu: 45410

Ingredience

30 g Cukr krupice
230 g Fazole
30 g Hrozinky
60 g Máslo čerstvé
70 ml Olej rostlinný
80 g Strouhanka
2 ks Vejce slepičí
700 ml Voda pitná
100 g Zakysaná smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

46% Kalorie 912 kcal
Kilojoule 3 815kJ
20% Sacharidy 73 g
155% Tuky 116 g
14% Sodík 272 mg
45% Bílkoviny 25 g

Karbanátky z fazolí s hrozinkami postup přípravy receptu:

1

Fazole necháme přes noc namočené ve studené vodě a vaříme zhruba 30 minut, až jsou fazole úplně měkké. Uvařené fazole scedíme, necháme okapat a umeleme na masovém strojku. K fazolové hmotě přimícháme cukr, vejce, hrozinky a změklé máslo. Vypracujeme hladké těsto, tvarujeme z něj karbanátky a obalujeme ve strouhance. Smažíme po obou stranách na rozpáleném oleji.

2

Karbanátky servírujeme se zakysanou smetanou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept