Jednoduchý recept

Jahody s bazalkou a pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 70 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 45518

Ingredience

12 ks Bazalka
1 polévková lžíce Cukr moučkový
600 g Jahody zahradní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Tresť vanilková
150 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 65 kcal
Kilojoule 274kJ
3% Sacharidy 11 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Jahody s bazalkou a pepřem postup přípravy receptu:

1

Do mísy vložíme jahody, posypeme je moučkovým cukrem, pokapeme vínem a vanilkovou trestí, promícháme a posypeme polovinou lístků bazalky, zbytek uschováme na ozdobení. Dáme na hodinu chladit do lednice.

2

Před podáváním odstraníme lístky bazalky, jahody dáme do misky a přelijeme je šťávou, kterou pustily. Ozdobíme je zbývajícími lístky bazalky, posypeme mletým pepřem a ihned podáváme.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept