Jednoduchý recept

Uzený sleď s česnekem po arabsku

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (91%)
ID receptu: 45544

Ingredience

1 dl Citronová šťáva
4 polévková lžíce Olej olivový
1 hrst Petržel - nať
400 g Sleď uzený
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 607kJ
1% Sacharidy 3 g
33% Tuky 24 g
0% Sodík 1 mg
59% Bílkoviny 33 g

Uzený sleď s česnekem po arabsku postup přípravy receptu:

1

Plátky uzených sleďů nakrájíme na kousky.

2

Česnek oloupeme a velmi jemně nakrájíme, dobře v misce promícháme s olejem a citronovou šťávou. K směsi přidáme kousky sleďů, promícháme a rozdělíme na porce na talíře. Podáváme posypané nasekanou petrželkou.

Poznámka

Podáváme nejlépe s opečeným arabským chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept