Jednoduchý recept

Šlehačka z bílků

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4560

Ingredience

90 g Cukr krupice
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 ks Vaječný bílek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 169 kcal
Kilojoule 708kJ
5% Sacharidy 18 g
13% Tuky 10 g
2% Sodík 40 mg
5% Bílkoviny 3 g

Šlehačka z bílků postup přípravy receptu:

1

Z bílků ušleháme pevný sníh a po částech do něj zašleháme cukr. Sníh šleháme v páře do zhoustnutí, pak z lázně vyjmeme a šleháme do vychladnutí.

2

Po kapkách přiléváme do sněhu za stálého šlehání rozehřáté máslo.

3

Šlehačku připravujeme těsně před podáváním, brzy zeřídne.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept