Jednoduchý recept

Divoký vepř na víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4562

Ingredience

1 špetka Bazalka
1 ks Citrony
1 špetka Estragon
100 ml Hovězí vývar základní
1 špetka Majoránka
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Máta
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený
1 kg Vepřové maso libové
0,3 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 709 kcal
Kilojoule 2 966kJ
2% Sacharidy 6 g
65% Tuky 49 g
6% Sodík 129 mg
81% Bílkoviny 45 g

Divoký vepř na víně postup přípravy receptu:

1

Osolené, na kostky nakrájené maso opečeme na másle.

2

Podlijeme vínem a vývarem, opepříme, přidáme vonné bylinky, 1/2 citrónu na plátky a dusíme doměkka.

3

Podáváme s knedlíkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept