Jednoduchý recept

Treska na zázvoru v alobalu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45620

Ingredience

1 ks Citrony
20 ml Olej sezamový
20 ml Omáčka sójová
5 g Pepř černý mletý
20 ml Rajčata Cherry
30 g Sezam - semena
8 g Sůl
800 g Treska aljašská
20 g Zázvor mletý
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 288 kcal
Kilojoule 1 204kJ
3% Sacharidy 11 g
14% Tuky 10 g
46% Sodík 922 mg
69% Bílkoviny 39 g

Treska na zázvoru v alobalu postup přípravy receptu:

1

Porce tresky rozložíme na střed alobalového obdélníku, osolíme, opepříme, pokryjeme nastrouhaným zázvorem a plátky česneku. V misce smícháme cherry, sójovou omáčku a sezamový olej, směs potom nalijeme na každou porci a posypeme sezamovými semínky. Alobal zabalíme, pevně uzavřeme. Grilujeme 10 - 12 minut, podáváme rozbalené na talíři s plátkem citronu.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept