Kuřecí stehna s játry

65 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
792 kcal
Bílkoviny
42 g
Tuky
52 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
578 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z kuřecích stehen stáhneme kůži a vykostíme je. Slaninu a cibuli rozkrájíme na nudličky, játra očistíme a pokrájíme na nudličky, tvrdý chléb bez kůrky nastrouháme.
  • 2
    V kastrolu na másle rozpustíme slaninu, přidáme cibuli a orestujeme. Vložíme kuřecí stehna, osolíme, opepříme, ze všech stran osmažíme. Poté zalijeme vývarem a pod poklicí dusíme. Když je maso poloměkké, přidáme játra, která jsme osmažili na oleji. Měkká stehna vyjmeme, položíme na mísu, do omáčky zašleháme strouhaný chleba, povaříme. Poté do hotové omáčky vrátíme stehna a necháme prohřát.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.