Recept

Zapečené brambory ve vývaru

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 45655

Ingredience

800 g Brambory
300 g Cibule
500 ml Hovězí vývar základní
120 g Máslo čerstvé
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
70 g Strouhanka
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 790kJ
12% Sacharidy 42 g
34% Tuky 26 g
28% Sodík 569 mg
18% Bílkoviny 10 g

Zapečené brambory ve vývaru postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na silnější nudličky, syrové brambory oloupeme, opláchneme a pokrájíme na plátky.

2

Na másle v pekáči smažíme cibuli do zlatova, vmícháme brambory, přidáme sůl, pepř, přilijeme vývar a vaříme. Po 10 minutách brambory zasypeme strouhankou, v předehřáté troubě pečeme zhruba 30 minut.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept