Recept

Hruškový těstovinový salát

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 45662

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 ks Cibule červená
3 polévková lžíce Citronová šťáva
2 ks Hrušky
1 ks Mrkev kořen
3 polévková lžíce Ocet vinný
4 polévková lžíce Olej olivový
60 g Ořechy vlašské
1 špetka Pepř černý mletý
4 ks Rajčata
60 g Salát Polníček
2 hrst Salát listový Dubáček
250 g Sýr Niva (Rokfór)
1 špetka Sůl
250 g Těstoviny čtyřvaječné
3 l Voda pitná
1 ks Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 687 kcal
Kilojoule 2 873kJ
18% Sacharidy 67 g
140% Tuky 105 g
48% Sodík 965 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hruškový těstovinový salát postup přípravy receptu:

1

V hrnci s osolenou vodou uvaříme těstoviny, scedíme je, propláchneme studenou vodou. Natrháme si čekanku a salát Dubáček, hrušky rozpůlíme, nakrájíme na kostičky a smícháme se lžící citronové šťávy. K listům salátu přimícháme na kostičky nakrájený sýr, nakrájené ořechy, hrušky, rajčata, cibule, mrkev, těstoviny, lístky bazalky a Polníček. Olej smícháme se zbytkem citronové šťávy, octem, solí, pepřem a touto zálivkou přelijeme salát.

Poznámka

Podáváme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept