Jednoduchý recept

Grilované brambory s hořčicovým máslem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 45667

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
10% Sacharidy 35 g
37% Tuky 28 g
31% Sodík 617 mg
15% Bílkoviny 9 g

Grilované brambory s hořčicovým máslem postup přípravy receptu:

1

Brambory zabalíme do alobalu, menší můžeme balit i po dvou. Grilujeme 40 minut za občasného otáčení.

2

Mezitím si připravíme kořeněné máslo. V míse metlou ušleháme změklé máslo, hořčici, tymián, pepř a sůl do hladké směsi, necháme odpočinout, aby se ingredience propojily.

3

Brambory vyjmeme, opatrně rozbalíme, rozkrojíme na poloviny a navršíme na ně ušlehané máslo. Ozdobíme nasekanou pažitkou a můžeme podávat s listy rukoly.

Poznámka

Servírujeme teplé. Připravujeme pouze z raných brambor.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept