Jednoduchý recept

Divoký králík dušený

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 4570

Ingredience

1 ks Celer bulvový
1 ks Cibule
100 ml Hovězí vývar základní
800 g Králičí maso
2 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
1 polévková lžíce Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
1 špetka Tymián sušený

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 384 kcal
Kilojoule 1 608kJ
2% Sacharidy 8 g
26% Tuky 20 g
14% Sodík 287 mg
75% Bílkoviny 42 g

Divoký králík dušený postup přípravy receptu:

1

Králíka rozdělíme na menší porce, osolíme opepříme a opečeme na polovině másla, po obou stranách. Přidáme na drobno pokrájenou

2

zeleninu, cibuli, chvíli dusíme a pak podlijeme vývarem, přidáme koření a rajský protlak.

3

Ze zbylého másla a mouky uděláme jíšku a omáčku zahustíme, potom přecedíme. Pokrm můžeme přichutit citrónovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept