Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 170 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 145 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4571

Ingredience

1 ks Bobkový list
20 g Celer bulvový
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Jíška instantní
1 ks Kachna domácí
20 g Mrkev kořen
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
20 g Petržel kořen
1 špetka Sůl
350 ml Voda pitná
0,1 l Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

4% Kalorie 87 kcal
Kilojoule 363kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 17 g
4% Sodík 71 mg
1% Bílkoviny 1 g

Divoká kachna s vínem postup přípravy receptu:

1

Kachnu vykucháme a odstraníme všechen tuk.

2

Cibuli a zeleninu pokrájíme a zpěníme na másle vložíme osolenou kachnu a opečeme, přidáme koření podlijeme a pečeme v troubě, podléváme vínem.

3

Když kachna změkne, rozstřihneme jí a šťávu zahustíme jíškou, krátce povaříme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept